Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g1760g7779kcal133.8g1179.2g281.6g70.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)560g4032kcal0.6g0.6g448g0g
Liivatelehti, gelatiini96g335kcal82.2g0g0.1g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl1200g720kcal45.6g60g30g0g
Maitorahka (Pirkka)4000g2640kcal480g160g12g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g240g960kcal1.2g206.4g12g0g
Vadelma 1120g460kcal11.2g45.9g9g41.4g
Mustikka metsä- 640g282kcal3.2g41g3.8g21.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19232g34416kcal1515.6g3386.2g1593g265.8g
Valittu annoskoko9616g17208kcal757.8g1693.1g796.5g132.9g
Annoskoko puolitettuna4808g8604kcal378.9g846.6g398.3g66.5g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475