Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g898g1292kcal197.5g0g53.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola100g160kcal8g4g13g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g100g340kcal14g0g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2265g3604kcal440g11.4g196g1.2g
Valittu annoskoko1133g1802kcal220g5.7g98g0.6g
Annoskoko puolitettuna566g901kcal110g2.9g49g0.3g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955