Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g900g1295kcal197.9g0g54g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola100g160kcal8g4g13g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g100g341kcal14g0g31.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g3612kcal440.8g11.4g196.4g1.2g
Valittu annoskoko1135g1806kcal220.4g5.7g98.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna568g903kcal110.2g2.9g49.1g0.3g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955