Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1079g1554kcal237.5g0g64.8g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola120g192kcal9.6g4.8g15.6g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g120g409kcal16.8g0g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g4334kcal528.8g13.6g235.6g1.4g
Valittu annoskoko1362g2167kcal264.4g6.8g117.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna681g1084kcal132.2g3.4g58.9g0.4g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955