Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1439g2072kcal316.6g0g86.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola160g257kcal12.8g6.4g20.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g160g545kcal22.4g0g49.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g5779kcal705g18.2g314g2g
Valittu annoskoko1816g2889kcal352.5g9.1g157g1g
Annoskoko puolitettuna908g1445kcal176.3g4.6g78.5g0.5g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955