Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g180g259kcal39.6g0g10.8g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola20g32kcal1.6g0.8g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g20g68kcal2.8g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g723kcal88.2g2.2g39.2g0.2g
Valittu annoskoko227g361kcal44.1g1.1g19.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna114g181kcal22.1g0.6g9.8g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955