Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1799g2591kcal395.8g0g107.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola200g321kcal16g8g26.1g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g200g682kcal28.1g0g62.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g7223kcal881.6g22.8g392.4g2.4g
Valittu annoskoko2270g3612kcal440.8g11.4g196.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna1135g1806kcal220.4g5.7g98.1g0.6g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955