Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g3590g5170kcal789.8g0g215.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola400g640kcal32g16g52g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g400g1360kcal56g0g124g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9060g14415kcal1759.2g45.4g783.4g4.8g
Valittu annoskoko4530g7207kcal879.6g22.7g391.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna2265g3604kcal439.8g11.4g195.9g1.2g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955