Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g360g518kcal79.2g0g21.6g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola40g64kcal3.2g1.6g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g40g136kcal5.6g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g1445kcal176.4g4.6g78.4g0.4g
Valittu annoskoko454g722kcal88.2g2.3g39.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna227g361kcal44.1g1.2g19.6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955