Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g540g777kcal118.7g0g32.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola60g96kcal4.8g2.4g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g60g205kcal8.4g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g2167kcal264.4g6.8g117.6g0.8g
Valittu annoskoko681g1084kcal132.2g3.4g58.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna341g542kcal66.1g1.7g29.4g0.2g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955