Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g400g680kcal80g0g40g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g1000g530kcal14g114g2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g250g400kcal7.5g10g37.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g4g27kcal0g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g3367kcal207.2g255.2g169.6g2.4g
Valittu annoskoko2034g1683kcal103.6g127.6g84.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna1017g842kcal51.8g63.8g42.4g0.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134