Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.1g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g50g170kcal10g0g14.5g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g20g72kcal4g0.6g5.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50g180kcal1g1.4g19g0g
Juusto, keskiarvo 150g525kcal37.5g0.4g41.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g3973kcal250.2g27.6g317.4g6.2g
Valittu annoskoko1130g1987kcal125.1g13.8g158.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna565g993kcal62.6g6.9g79.4g1.6g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238