Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 550g161kcal5.2g24.8g2.2g10.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g100g320kcal52g28g0.5g16g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss150g465kcal36g1.2g34.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3523g3548kcal352g167.6g159g69.2g
Valittu annoskoko1762g1774kcal176g83.8g79.5g34.6g
Annoskoko puolitettuna881g887kcal88g41.9g39.8g17.3g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315