Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broilerigratiini

Kaikki yhdestä vuoasta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa (tms)
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cheese mix (Milbona), annos 100g150g513kcal37.5g3.6g38.7g0g
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g450g90kcal8.1g9.9g1.4g0g
Parsakaali (Pirkka)450g135kcal20.7g9g1.4g0g
Creme bonjour ruohosipuli 15% (Unilever), annos 20g200g340kcal12g5.6g30g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell300g330kcal69g0g6.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml200g300kcal4g5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g3947kcal302.6g66.2g275.6g0g
Valittu annoskoko1780g1973kcal151.3g33.1g137.8g0g
Annoskoko puolitettuna890g987kcal75.7g16.6g68.9g0g
Arvot/100g100g111kcal8.5g1.9g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219391