Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Pekoni atria170g595kcal25.5g0g51g0g
Porkkana 195g64kcal1.2g10.8g0.4g5g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g4707kcal391.2g109.6g288.8g15g
Valittu annoskoko1530g2354kcal195.6g54.8g144.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna765g1177kcal97.8g27.4g72.2g3.8g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731