Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g428g471kcal98.5g0g7.7g0g
Paprika, punainen136g35kcal1.2g6.2g0.5g2.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g143g36kcal1.9g6g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen171g34kcal1g6.5g0.5g2.4g
Herkkusieni säilyke 102g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Ruokaöljy keskiarvo 18g158kcal0g0g17.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P143g86kcal1.4g6.4g5.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g1716kcal214.2g58.2g66g19.4g
Valittu annoskoko1220g858kcal107.1g29.1g33g9.7g
Annoskoko puolitettuna610g429kcal53.6g14.6g16.5g4.9g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855