Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g600g660kcal137.9g0g10.8g0g
Paprika, punainen190g49kcal1.7g8.7g0.8g3.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen240g48kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Herkkusieni säilyke 143g24kcal3g0.3g0.4g3.4g
Ruokaöljy keskiarvo 25g221kcal0g0g25g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P200g120kcal2g9g8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g2402kcal300g81.6g92.6g27.4g
Valittu annoskoko1708g1201kcal150g40.8g46.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna854g601kcal75g20.4g23.2g6.9g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855