Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g127g34kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g685g754kcal157.6g0g12.3g0g
Paprika, punainen217g56kcal2g10g0.9g4.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g228g57kcal3g9.6g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen274g55kcal1.6g10.4g0.8g3.8g
Herkkusieni säilyke 163g28kcal3.4g0.3g0.5g3.9g
Ruokaöljy keskiarvo 29g252kcal0g0g28.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P228g137kcal2.3g10.3g9.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g2746kcal343g93.4g105.8g31.2g
Valittu annoskoko1952g1373kcal171.5g46.7g52.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna976g686kcal85.8g23.4g26.5g7.8g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855