Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g771g848kcal177.3g0g13.9g0g
Paprika, punainen244g63kcal2.2g11.2g1g4.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g257g64kcal3.3g10.8g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen308g62kcal1.9g11.7g0.9g4.3g
Herkkusieni säilyke 184g31kcal3.9g0.4g0.6g4.4g
Ruokaöljy keskiarvo 32g284kcal0g0g32.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P257g154kcal2.6g11.6g10.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g3089kcal386.2g105g119.2g35g
Valittu annoskoko2196g1544kcal193.1g52.5g59.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna1098g772kcal96.6g26.3g29.8g8.8g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855