Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g86g94kcal19.7g0g1.5g0g
Paprika, punainen27g7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g29g7.1kcal0.4g1.2g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen34g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 20g3.5kcal0.4g0g0.1g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P29g17kcal0.3g1.3g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g343kcal42.8g11.6g13.2g4g
Valittu annoskoko244g172kcal21.4g5.8g6.6g2g
Annoskoko puolitettuna122g86kcal10.7g2.9g3.3g1g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855