Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g857g942kcal197g0g15.4g0g
Paprika, punainen271g70kcal2.4g12.5g1.1g5.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g286g71kcal3.7g12g0.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen343g69kcal2.1g13g1g4.8g
Herkkusieni säilyke 204g35kcal4.3g0.4g0.6g4.9g
Ruokaöljy keskiarvo 36g315kcal0g0g35.7g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P286g171kcal2.9g12.8g11.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g3432kcal429g116.6g132.2g39g
Valittu annoskoko2440g1716kcal214.5g58.3g66.1g19.5g
Annoskoko puolitettuna1220g858kcal107.3g29.2g33.1g9.8g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855