Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g257g283kcal59.1g0g4.6g0g
Paprika, punainen81g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g86g21kcal1.1g3.6g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen103g21kcal0.6g3.9g0.3g1.4g
Herkkusieni säilyke 61g10kcal1.3g0.1g0.2g1.5g
Ruokaöljy keskiarvo 11g95kcal0g0g10.7g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P86g51kcal0.9g3.9g3.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g1030kcal128.6g35g39.6g11.6g
Valittu annoskoko732g515kcal64.3g17.5g19.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna366g257kcal32.2g8.8g9.9g2.9g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855