Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g300g330kcal69g0g5.4g0g
Paprika, punainen95g24kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Herkkusieni säilyke 72g12kcal1.5g0.1g0.2g1.7g
Ruokaöljy keskiarvo 13g110kcal0g0g12.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P100g60kcal1g4.5g4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1709g1202kcal150.2g41g46.4g13.6g
Valittu annoskoko855g601kcal75.1g20.5g23.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna427g301kcal37.6g10.3g11.6g3.4g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855