Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g343g377kcal78.8g0g6.2g0g
Paprika, punainen109g28kcal1g5g0.4g2.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g114g29kcal1.5g4.8g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen137g27kcal0.8g5.2g0.4g1.9g
Herkkusieni säilyke 82g14kcal1.7g0.2g0.2g2g
Ruokaöljy keskiarvo 14g126kcal0g0g14.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P114g69kcal1.1g5.1g4.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g1373kcal171.4g46.6g52.8g15.8g
Valittu annoskoko976g686kcal85.7g23.3g26.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna488g343kcal42.9g11.7g13.2g4g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855