Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)30g84kcal2.8g5.4g5.7g0.2g
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Keittojuures, Pirkka800g200kcal8g36g2.4g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g400g600kcal81.2g0g32g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7500g2311kcal208g180.4g84.2g42.4g
Valittu annoskoko3750g1155kcal104g90.2g42.1g21.2g
Annoskoko puolitettuna1875g578kcal52g45.1g21.1g10.6g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139