Karppipizzapohja

1 prk maitorahkaa
1 pss (150 g) emmental punaleima-juustoraastetta
2 kananmunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta

Ainekset sekaisin ja lusikoidaan ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paisto 200 asteessa ensin 10 min ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.

lähde: karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Ruisjauho Pirkka25g76kcal2.4g15.2g0.5g3.7g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%7.5g19kcal1.1g0.8g0.4g3.7g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Juustoraaste mozzarella (Euroshopper), annos 100g113g350kcal30.5g2.3g23.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3188g122kcal20.7g7.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1383kcal130.4g55.6g67.4g14.8g
Valittu annoskoko420g692kcal65.2g27.8g33.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna210g346kcal32.6g13.9g16.9g3.7g
Arvot/100g100g165kcal15.5g6.6g8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220289