Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 110g147kcal11.7g2.3g10.2g0.2g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)50g175kcal6.5g35g0.7g1.5g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g40g10kcal0.5g1.9g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 40g41kcal1.4g7.2g0.4g1.2g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g50g55kcal1.1g2g5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)24g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss30g93kcal7.2g0.2g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1061kcal57.2g100.6g46.8g6.4g
Valittu annoskoko344g531kcal28.6g50.3g23.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna172g265kcal14.3g25.2g11.7g1.6g
Arvot/100g100g154kcal8.3g14.6g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220932