Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g602g421kcal96.3g0g1.8g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Ruokakerma Valio 5%301g181kcal3.6g8.4g15g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro38g12kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g1439kcal207.2g28.4g49.6g9.6g
Valittu annoskoko1104g720kcal103.6g14.2g24.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna552g360kcal51.8g7.1g12.4g2.4g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968