Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g702g491kcal112.3g0g2.1g0g
Purjosipuli 176g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Ruokakerma Valio 5%351g211kcal4.2g9.8g17.5g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro44g14kcal0.9g1.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g1679kcal241.6g33g58g11.2g
Valittu annoskoko1288g840kcal120.8g16.5g29g5.6g
Annoskoko puolitettuna644g420kcal60.4g8.3g14.5g2.8g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968