Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g800g560kcal128g0g2.4g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50g15kcal1g2.1g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2936g1914kcal275.2g37.8g66g12.6g
Valittu annoskoko1468g957kcal137.6g18.9g33g6.3g
Annoskoko puolitettuna734g478kcal68.8g9.5g16.5g3.2g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968