Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g802g562kcal128.3g0g2.4g0g
Purjosipuli 201g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Ruokakerma Valio 5%401g241kcal4.8g11.2g20.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.9g0g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50g15kcal1.1g2.1g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g1919kcal276g38g66.4g12.6g
Valittu annoskoko1472g959kcal138g19g33.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna736g480kcal69g9.5g16.6g3.2g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968