Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g903g632kcal144.4g0g2.7g0g
Purjosipuli 226g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g102kcal0g0g11.3g0g
Ruokakerma Valio 5%451g271kcal5.4g12.6g22.6g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro56g17kcal1.2g2.4g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g2158kcal310.6g42.8g74.8g14.2g
Valittu annoskoko1656g1079kcal155.3g21.4g37.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna828g540kcal77.7g10.7g18.7g3.6g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968