Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g301g211kcal48.1g0g0.9g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro19g5.8kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g719kcal103.6g14.2g25g4.8g
Valittu annoskoko552g360kcal51.8g7.1g12.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna276g180kcal25.9g3.6g6.3g1.2g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968