Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Kukkakaali 280g67kcal5.1g6.2g0.8g6.4g
Parsakaali brokkoli 275g96kcal12.7g5.4g0.8g6.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g25g85kcal5g0g7.2g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)30g116kcal8.7g0.6g8.7g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g200g500kcal36g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g2745kcal154.4g52.2g205.8g30.6g
Valittu annoskoko1185g1373kcal77.2g26.1g102.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna593g686kcal38.6g13.1g51.5g7.7g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977