Mokkapalat
Huom!
Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.
Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!
Samoin kaakaojauheen kanssa;
12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!
Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.
1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.
4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.
5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.
6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.
Kuorrutuksen teko on helppoa!
Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa
Hojala