Punacurrykana

N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Azmyth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee367g359kcal80.6g0g3.7g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk533g267kcal2.7g5.3g32g0g
Currytahna punainen30g78kcal0.6g2.7g7.2g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g20g7.5kcal1.1g0.9g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g167g32kcal1.7g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2264g1615kcal173.4g56.4g85.8g0g
Valittu annoskoko1132g808kcal86.7g28.2g42.9g0g
Annoskoko puolitettuna566g404kcal43.4g14.1g21.5g0g
Arvot/100g100g71kcal7.7g2.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221455