Punacurrykana

N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Azmyth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee641g629kcal141.1g0g6.4g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk933g466kcal4.7g9.3g56g0g
Currytahna punainen53g136kcal1.1g4.8g12.6g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g35g13kcal2g1.5g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g292g55kcal2.9g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3962g2827kcal303.6g98.8g150g0g
Valittu annoskoko1981g1413kcal151.8g49.4g75g0g
Annoskoko puolitettuna991g707kcal75.9g24.7g37.5g0g
Arvot/100g100g71kcal7.7g2.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221455