Punacurrykana

N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Azmyth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee825g808kcal181.4g0g8.2g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk1199g600kcal6g12g72g0g
Currytahna punainen68g175kcal1.4g6.1g16.2g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g45g17kcal2.5g2g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g375g71kcal3.7g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5094g3634kcal390g127g192.8g0g
Valittu annoskoko2547g1817kcal195g63.5g96.4g0g
Annoskoko puolitettuna1274g909kcal97.5g31.8g48.2g0g
Arvot/100g100g71kcal7.7g2.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221455