Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi37g78kcal3.1g14.1g1.1g10g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Hirvenjauheliha oma saalis250g280kcal55g0g7.5g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3624g1919kcal135g183.2g69.2g30g
Valittu annoskoko1812g960kcal67.5g91.6g34.6g15g
Annoskoko puolitettuna906g480kcal33.8g45.8g17.3g7.5g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467