Kun olet levittänyt pizzakastikkeen kaulitun pizzataikinan päälle;
1. Levitä juustoraaste.
2. Puolet punasipulista.
3. Pyörittele cheddar-juustosta pieniä
juustopalloja ja asettele ne pizzan
päälle.
4. Seuraavaksi lisää ananaspalat ja
persikat(esim.
pieninä kuutioina,
ohuina suikaleina/viipaleina..).
5. Levitä aura murusina sekä
fetakuutiot.
HUOM! Jos haluat aurasta "hienoa
murua/hileitä" niin pakasta auraa
n 1h ja raasta sitten raastimella.
6. Levitä loput punasipulista.
7. Levitä mozzarella viimeiseksi.
HUOM! Jos haluat kotona tehdystä
pizzasta yhtä hyvää kuin
pizzeriassa on kaiken a ja o;
kastike ja varsinkin
valkosipuli kastikkeessa
(katso ohjeeni"pizzakastike"
,
juustoraaste heti kastikkeen päälle
ja jos uunisi on normaali uuni niin
pizza täytettynä suoraan puhtaalle
kuivalle pellille (jos et omista pizza-
kiveä) ja paistumaan suoraan
uunin pohjalle tai alimmaiselle
tasolle.
Älä kuitenkaan laita
lämmitystä alatasoon vaan ihan
norm kauttaaltaan lämpö.
N 200
astetta ja n 10-15 min. Kun reunat
ovat kypsyneet (naputa hieman
sormella, hieman kovettuneet
reunat, HUOM! ei välttämättä väriä
ottaneen näköiset) voit ottaa
pizzan ulos uunista ja nauttia
suurella mielihyvällä!
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaaHojala