Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali425g90kcal5.1g14.5g0.9g8.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 325g740kcal61.8g0g55.3g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 5.5g12kcal1.7g0.3g0.4g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g50g6kcal0.8g0.8g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g36g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g2532kcal156.6g37.6g196.4g18g
Valittu annoskoko1036g1266kcal78.3g18.8g98.2g9g
Annoskoko puolitettuna518g633kcal39.2g9.4g49.1g4.5g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513