Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali638g135kcal7.7g21.7g1.3g13.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 488g1110kcal92.7g0g82.9g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 8.3g18kcal2.5g0.5g0.6g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g75g9kcal1.1g1.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g510kcal3g4.5g54g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g3797kcal234.6g56g294.6g27g
Valittu annoskoko1554g1899kcal117.3g28g147.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna777g949kcal58.7g14g73.7g6.8g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513