Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali850g179kcal10.2g28.9g1.7g17.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 650g1480kcal123.6g0g110.6g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 11g23kcal3.3g0.7g0.8g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g100g12kcal1.5g1.5g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g72g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g5063kcal312.8g74.8g392.8g36g
Valittu annoskoko2072g2532kcal156.4g37.4g196.4g18g
Annoskoko puolitettuna1036g1266kcal78.2g18.7g98.2g9g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513