Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1276g269kcal15.3g43.4g2.6g26.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 976g2220kcal185.3g0g165.8g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 17g35kcal5g1g1.2g0.2g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g150g18kcal2.3g2.3g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1021kcal6g9g108.1g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g7595kcal469g112.4g589.2g54g
Valittu annoskoko3108g3798kcal234.5g56.2g294.6g27g
Annoskoko puolitettuna1554g1899kcal117.3g28.1g147.3g13.5g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513