Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1488g314kcal17.9g50.6g3g31.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1138g2589kcal216.2g0g193.5g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 19g41kcal5.8g1.2g1.3g0.2g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g175g21kcal2.6g2.6g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g350g1191kcal7g10.5g126.1g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7252g8861kcal547.2g131g687.2g63g
Valittu annoskoko3626g4430kcal273.6g65.5g343.6g31.5g
Annoskoko puolitettuna1813g2215kcal136.8g32.8g171.8g15.8g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513