Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1700g359kcal20.4g57.8g3.4g35.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1300g2958kcal247g0g221g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 22g47kcal6.6g1.4g1.5g0.2g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g200g24kcal3g3g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g144g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8284g10122kcal625g149.8g784.8g71.8g
Valittu annoskoko4142g5061kcal312.5g74.9g392.4g35.9g
Annoskoko puolitettuna2071g2531kcal156.3g37.5g196.2g18g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513