Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1913g404kcal23g65.1g3.8g40.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1463g3329kcal278g0g248.7g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 25g52kcal7.4g1.6g1.7g0.3g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g225g27kcal3.4g3.4g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g450g1531kcal9g13.5g162.1g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g11392kcal703.6g168.6g883.4g81g
Valittu annoskoko4662g5696kcal351.8g84.3g441.7g40.5g
Annoskoko puolitettuna2331g2848kcal175.9g42.2g220.9g20.3g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513