Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali213g45kcal2.6g7.2g0.4g4.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 163g370kcal30.9g0g27.6g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.8g5.8kcal0.8g0.2g0.2g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g25g3kcal0.4g0.4g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g18g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g1266kcal78.2g18.8g98g9g
Valittu annoskoko518g633kcal39.1g9.4g49g4.5g
Annoskoko puolitettuna259g317kcal19.6g4.7g24.5g2.3g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513