Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2126g449kcal25.5g72.3g4.3g44.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1626g3699kcal308.9g0g276.4g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 28g58kcal8.3g1.7g1.9g0.3g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g250g30kcal3.8g3.8g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g500g1701kcal10g15g180.1g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g12658kcal781.8g187.2g981.8g89.8g
Valittu annoskoko5180g6329kcal390.9g93.6g490.9g44.9g
Annoskoko puolitettuna2590g3165kcal195.5g46.8g245.5g22.5g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513