Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g200g1200kcal42g13.2g108g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g100g714kcal0g0.2g80g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g400g1020kcal23.6g12.8g95.6g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Canderel makeutusjauhe15g58kcal0.4g14g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g7767kcal209.8g141.8g708.6g0g
Valittu annoskoko1340g3884kcal104.9g70.9g354.3g0g
Annoskoko puolitettuna670g1942kcal52.5g35.5g177.2g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913